Ontbijt

love my Veggies hartjes ontbijt

love my veggies hartjes ontbijt

Hier thuis probeer ik afwisseling in het eten te creeren. Dat is en blijft met kleine kinderen een grote uitdaging. Sinds een paar weken hebben we het Love my Veggies hartjes ontbijt in huis. Wat vind mijn zoon hier nu eigenlijk van? En is het een succes? Lees snel mee of een jongen van 3 het lekker vind.

Ontbijt is 1 van de belangrijkste dingen, en elke ochtend een boterham of pap is echt niet slecht. Sinds kort is er ook nog wat anders op de markt. Het Love my Veggies hartjes ontbijt! Ik vond dit product bij toeval bij de Jumbo. Het proberen is het zeker waard vond ik gelijk. Maar wat is  Love my Veggies nu eigenlijk?

Love my veggies

Loves my veggies is verzonnen en geheel bedacht door Kelly Rietbroek en Kim de Gast. Twee moeders die zelf op zoek waren naar gezonde snacks voor hun kinderen. Wat ze zochten konden ze niet vinden. Samen kwamen ze op het idee om dan maar zelf gezond eten te verzinnen voor kinderen. De Love my Veggies producten zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. De producten bevatten geen toevoegingen zoals suikers, conserverings middelen en kleurstoffen. Alle producten bevatten groente en fruit. Zo krijgt je kindje toch wat gezonde voeding binnen. Love my veggies heeft inmiddels 7 producten die allemaal gemaakt om kinderen zo gezond mogelijk te laten eten. Maar ook om het net iets leuker te maken aan tafel. Geen slecht idee!

love my veggies hartjes ontbijt

Love my Veggies Hartjes ontbijt

Bij toeval kwam ik het hartjes ontbijt tegen en besloot het eigenlijk ter plekke mee te nemen. Ook bij ons thuis is de boterham meestal het standaard ontbijt. Waarom dan niet eens wat anders proberen. Klein probleempje is dan wel dat mijn zoon alleen karnemelk lust. Melk is hier geen favoriet. Griekse yoghurt vind kleine man dan wel weer heel erg lekker. Dus wij hebben de hartjes gewoon lekker in de yoghurt gedaan. Mijn zoon was gelijk fan en vond het wel heel speciale yoghurt. De boterham blijft toch in de ochtend zijn favoriet dus we eten hier de hartjes ook gewoon tussendoor. In de yoghurt of gewoon los. Hij vind het allemaal prima.

Een duimpje omhoog van onze kleine test meneer. Ben jij bekend met love my veggies? En lust jouw kindje dit product?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.